بایدها و نبایدهای استفاده از دستگاه های تحت گارانتی

خریداران محترم لطفا تحت هیچ شرایطی از تبدیل های 3  به 2 و سه راهه های غیراستاندارد استفاده نفرمایید. در زیر به تفکیک نام دستگاه نکاتی درباره نحوه استفاده به شما عزیزان اعلام شده است.

آسیاب قهوه:

  1. بجز قهوه هیچ مواد دیگری در این دستگاه نباید آسیاب شود.
  2. دانه قهوه ی مصرفی نباید مرطوب یا خیلی سخت باشد.

خردکن:

  1. هنگام استفاده 3 ثانیه کلید دستگاه را نگه دارید سپس 3 ثانیه به دستگاه استراحت دهید و مجدد 3 ثانیه استفاده بفرمایید.
  2. موادی که برای خرد کردن در دستگاه استفاده می نمایید نباید سفت تر از سبزی جات و سیفی جات باشد.

سرخ کن (هواپز):

  1. جهت بالا بردن طول عمر دستگاه از مواد با رطوبت پایین استفاده بفرمایید.
  2. در صورت استفاده مکرر، محفظه داخلی دستگاه را با مواد شوینده مجاز تمیز بفرمایید.
  3. از دستگاه برای گرم کردن مایعات استفاده ننمایید .

قهوه ساز (اسپرسوساز) و اتوبخار ( بخارگر):

  1. در مخزن آب دستگاه از آب تصفیه شده استفاده نمایید.
  2. جهت عملکرد هرچه بهتر، هر ماه به وسیله مواد رسوب زدا دستگاه را سرویس بفرمایید.

چایی ساز:

  1. تحت هیچ شرایطی پایه نگهدارنده دستگاه نباید با آب تماس برقرار کند.
  2. جهت افزایش عمر دستگاه حداقل نصف مخزن دستگاه و حداکثر ¾ مخزن را از آب پر بفرمایید.

جارو رباتیک:

  1. فیلتر مخزن جارو نباید شسته شود ( با ضربه آروم یا باد سرد سشوار خاک دستگاه به راحتی جدا میشود)
  2. تحت هیچ شرایطی از حالت توربو استفاده نفرمایید.
  3. در مخزن آب دستگاه فقط از آب تصفیه استفاده شود و مدام آب مخزن را تعویض بفرمایید.
  4. مدام چرخ ها و براش دستگاه را چک بفرمایید که اگر جرمی به آن چسبیده یا گیر کرده بود،جدا و تمیز بفرمایید.